ponedjeljak, 29. veljače 2016.

TALIJANSKO- MAĐARSKA PITA

Sastojci

  • 40DAG BRAŠNA
  • JAJA
  • 12 ŽLICA ŠEĆERA
  • 2DL ULJA
  • PRAŠAK ZA PECIVO
  • KREMA
  • 1L MLIKA
  • 6 ŽLICA ŠEĆERA
  • 6 ŽLICA BRAŠNA
  • 1-2 VANILIJE
  • MARGARIN ( 25dag)
  • 10dag ČOKOLADE ZA KUHANJE

Priprema

  1. 1.
    OD TIJESTA ISPEĆI TRI KORE NA MASNOM PAPIRU.LIM JE ONAJ OD PEĆNICE, ILI MANJI PA JE VIŠI KOLAČ.
  2. 2.
    U JEDAN DIO TIJESTA STAVITI KAKAO I ON DOLAZI U SREDINU.
  3. 3.
    ISTUĆI ŠEĆER, BRAŠNO, VANILIJU I UKUHATI U MLIKO. kAD SE POČME ZGUŠNJAVATI DODATI MARGARIN.
  4. 4.
    KREMU STAVLJAMO VRUĆU NA KORE.
  5. 5.
    STAVITI BIJELU KORU- KREMU- SMEĐU KORU – KREMU- BIJELU KORU- GLAZURA.

Posluživanje

JA STAVLJAM ČOKOLADNU GLAZURU, ALI MOŽE SE STAVITI I ŠEĆER U PRAHU.
KOLAČ JE BOLJI DRUGI DAN.
 Izvor: coolinarka.com

0 komentari:

Objavi komentar

 

Domaćica Template by Ipietoon Cute Blog Design