- 40DAG BRAŠNA
- 5 JAJA
- 12 ŽLICA ŠEĆERA
- 2DL ULJA
- 1 PRAŠAK ZA PECIVO
- KREMA
- 1L MLIKA
- 6 ŽLICA ŠEĆERA
- 6 ŽLICA BRAŠNA
- 1-2 VANILIJE
- 1 MARGARIN ( 25dag)
- 10dag ČOKOLADE ZA KUHANJE
Priprema
- 1.OD TIJESTA ISPEĆI TRI KORE NA MASNOM PAPIRU.LIM JE ONAJ OD PEĆNICE, ILI MANJI PA JE VIŠI KOLAČ.
- 2.U JEDAN DIO TIJESTA STAVITI KAKAO I ON DOLAZI U SREDINU.
- 3.ISTUĆI ŠEĆER, BRAŠNO, VANILIJU I UKUHATI U MLIKO. kAD SE POČME ZGUŠNJAVATI DODATI MARGARIN.
- 4.KREMU STAVLJAMO VRUĆU NA KORE.
- 5.STAVITI BIJELU KORU- KREMU- SMEĐU KORU – KREMU- BIJELU KORU- GLAZURA.
Posluživanje
JA STAVLJAM ČOKOLADNU GLAZURU, ALI MOŽE SE STAVITI I ŠEĆER U PRAHU.
KOLAČ JE BOLJI DRUGI DAN.
KOLAČ JE BOLJI DRUGI DAN.
Izvor: coolinarka.com
0 komentari:
Objavi komentar