četvrtak, 1. prosinca 2016.
RUČAK ZA PRSTE POLIZAT…DUGO NISAM JELA BOLJE PILETINE OD OVE
POTREBNI SASTOJCI
-pileća prsa
malosoli
-maslinovo ulje
-češnjak
-senf
-vrhnje za kuhanje
-peršin
Način pripreme
Pileća prsa izrezati na kocke, začiniti solju,soli sa začinskim povrćem, propržiti na maslinovom ulju oko dvadeset min. da dobiju zlatno žutu boju.
Izvaditi iz posude gdje su se pržila, zatim na toj masnoći dodati sitno kosani češnjak, pržiti vrlo kratko, dodati senf, vrhnje za kuhanje, pa dalje pržiti desetak min.
Vratiti piletinu na još par min. da se okusi sjedine, te dodati sitno kosani peršin.
Za prilog ostavljam Vašoj mašti na volju, ja sam uz ovo jelo napravila pire od povrća.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar