ponedjeljak, 2. siječnja 2017.
ROLOVANA ČOKO KEKS OBLATNA NA VAŠEM STOLU ZA SAMOO 15 MINUTA
SASTOJCI:
2 oblatne
300 gr mljevenog keksa
200 gr čokolade za kuhanje
250 gr kristal šećera
7 supenih kašika vode
300 gr margarina
PRIPREMA:
Prvo obložite vaše oblatne sa vlažnom i čistom krpom,kako bi smekšala i lakše se savijala.
Na pari istopite šećer,margarin,pa dodajte izlomljenu čokoladu i vodu.
Svi miješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu.
Nakon toga maknite sa ringle,pa ubacite keks i ponovo sve promiješati.
Ukoliko ste se odlučili za rolat oblatnu,posložite obje oblatne jednu do druge i naspite po pola fila,a zatim premažite.
Urolajte kao rolat,ostavite da se ohladi i onda režite i poslužite.
Ukoliko nećete praviti rolat,oblatnu namažite i prekrijte drugim dijelom.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar