Iako bi se ova juha mogla nalaziti u rubrici s receptima, njezino je mjesto ipak ovdje zbog velike koristi za zdravlje čitavog organizma.
Ako vam nedostaje ideja za ručak, nemojte dvojiti. Neka dio ručka bude ova izvrsna, zdrava juha. Zasitit će vas, ali će se i pobrinuti da se višak nakupljene masnoće u vašem organizmu otapa. Borite li se s viškom kilograma, ova je juha baš za vas.
Osim toga, ova je juha puna vlakana, a začini kojima je obogaćena popravljaju probavu, čiste organizam od toksina i saveznik su u mršavljenju.
Sastojci:
– 1 krumpir
– 3 mrkve
– 1 stabljika celera
– 1 crveni luk
– 1 češanj bijelog luka
– prstohvat morske soli
– 1/2 žličice papra
– žličica mljevene paprike
– 1 lovorov list
– 400 grama pasterizirane rajčice
– 400 grama graška iz konzerve
– šaka špinata
– maslinovo ulje
Priprema:
Sve sastojke, osim maslinova ulja i špinata, kuhajte na laganoj vatri. Kada je povrće gotovo kuhano, dodajte špinat i ostavite na laganoj vatri još nekoliko minuta. Maslinovo ulje dodajte u svaki tanjur prije serviranja.
Želite li kremastu juhu, nakon kuhanja oduzmite malo vode pa sve sastojke smiksajte u blenderu ili štapnim mikserom.
Izvor: dnevno
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar